Едно от светодиотчетата на километража ми е изгоряло и сега дясната част несвети. Може ли някой да ми даде схема как се сваля да не счупа нещо?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сваляне на километраж?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеЕдно от светодиотчетата на километража ми е изгоряло и сега дясната част несвети. Може ли някой да ми даде схема как се сваля да не счупа нещо?_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеИма 2 болтчета отгоре на пластмасата над километража отвиваш ги и дърпаш внимателно напред,че от долната страна е на щипки, като го свалиш това самото табло е на 4 винта и си готов! Само ако откачаш буксата на таблото свали клемата на акумулатора,че ще набиеш грешка в Airbag-a.
Comment
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеИма 2 болтчета отгоре на пластмасата над километража отвиваш ги и дърпаш внимателно напред,че от долната страна е на щипки, като го свалиш това самото табло е на 4 винта и си готов! Само ако откачаш буксата на таблото свали клемата на акумулатора,че ще набиеш грешка в Airbag-a.
Comment
-
При мен понякога излизат от първия път,понякога много ме мъчат.Нищо не се натиска те са две метални скоби в които влиза пластмасата на капачето,трябва просто малко да се поразклати и леко с дърпане се освобождават....Имам много снимки на таблото но за жалост щипките никъде не се виждат.Last edited by 455115; d.m.y г., 10:43._____________________
Comment
-
Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение....Дали не е нещо в местото между таблото и волана да се натиска за помощ?
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение.... те са две метални скоби в които влиза пластмасата на капачето....
Точно там, сваляш волана в най-долно положение и в двата края на процепа м/у него и таблото се бърка за да натиснеш скобите и да освободи.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Ееееххх значиии...
Вчера свалях и аз таблото заради изгоряла крушка... как не се сетих да направя 2-3 снимки
Та значи всички колеги са прави.Аз те съветвам,обаче (ако все още не си го разглобил) да използваш отверка за да натиснеш щипките(пластините),че аз се мъчих 10 минути и си изпотроших пръститеsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеИма 2 болтчета отгоре на пластмасата над километража отвиваш ги и дърпаш внимателно напред,че от долната страна е на щипки, като го свалиш това самото табло е на 4 винта и си готов! Само ако откачаш буксата на таблото свали клемата на акумулатора,че ще набиеш грешка в Airbag-a.AlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM
Comment
-
Първоначално публикувано от remz Покажи съобщениемалко извън темата - как се чисти тази дрешка,кой диагностичен порт се използва,защото пробвахме но елкона не разпосна аер бег-а_____________________
Comment
Comment